Victoria Milan – Test, recension och priser

Victoria Milan

Användarnas betyg på Victoria Milan
12345 (42 röster, snitt: 3,62 av 5)

Loading...Loading...
victoriamilan
Victoria Milan är en lite speciellt dejtingsajt då användarna normalt inte är singlar utan de är gifta eller sammanboende med någon. Syftet med dejtingsidan är att användarna skall hitta någon att ha en affär med. Kort och gott en otrohetssajt vilket givetvis skapat en del kontrovers men det är en dejtingsajt som är väldigt populär utan tvekan.

Victoria Milan grundades och drivs av ett norskt företag men de finns representerade i hela norden vilket gör att du enkelt kan hitta en kontakt i Norge och Danmark också då man kan kommunicera med användare utanför landsgränserna. Sajten har snabbt blivit stor och det är cirka 150.000 svenska registrerade användare. En av förståeliga skäl viktig sak med sajten är självfallet att man är 100% anonym om man själv vill. Det är gratis att bli medlem men för att få ta del av funktionerna fullt ut måste man vara betalande medlem via någon av de abonnemang som finns.

Period

Bästa pris

Ta mig dit!

12 månader

139 kr /per månad

Bli medlem gratis!

6 månader

199 kr /per månad

Bli medlem gratis!

3 månad

244 kr /per månad

Bli medlem gratis!

1 månad

349 kr /per månad

Bli medlem gratis!

Victoria Milan är alltså inte en sajt för dig som är singel så är du det så bör du söka dig till någon annan dejtingsajt på vår lista. Victoria Milan är dock ett alternativ för sig som trots förhållande vill ha en flirt oavsett om det endast är en flirt på nätet eller i verkligheten.