Match – Test , Recension och Priser

Match

Användarnas betyg på Match
12345 (34 röster, snitt: 3,68 av 5)

Loading...Loading...
Match

Match.com grundades 1995 i USA och har funnits på den nordiska marknaden sedan 2002. Match.com finns i 25 länder och erbjuder medlemmar de bästa sätten att träffa en dejt! Varje dag är mer än 20 000 singlar aktiva på den svenska sajten, och Match.com ordnar även månatligen populära events i Sveriges största städer.

Match.com Nordic AB är en del av IAC/InterActiveCorp som är en internationell marknadsledande koncern inom onlinebranschen och omfattar mer än 150 olika varumärken och produkter. Match.com har sitt nordiska kontor i centrala Stockholm.

Period

Bästa pris

Ta mig dit!

6 månader

149 kr /per månad

Bli medlem gratis!

3 månader

199 kr /per månad

Bli medlem gratis!

1 månad

299 kr /per månad

Bli medlem gratis!

 

Man har många bra funktioner där man kan få olika personliga matchningsförslag varje gång man loggar på. Den matchningen baseras på den detaljerade informationen som man lämnar när man blir medlem hos Match. Man har riktigt många medlemmar och närmare 600 000 personer finns registrerade i deras databas.  Man kan skicka båda email, kortmeddelanden samt flirta eller blinka med den personen ni tycker ser intressant ut.  Andra bra funktioner är att man kan se vilka som besökt er sida och man kan då även få ett mail om vem som besökt dig så man inte behöver logga in på match för att kolla.  Man kan också lägga upp hur många personer som helst som favorit och man kan således också själv listas som favorit hos andra.