Vi testar dejtingsajterna på nätet

Dejting på nätet

Fenomenet att dejta på nätet i Sverige tog fart runt år 2000. Det finns nu en uppsjö med sajter för kontaktförmedling och partnersökande. De flesta är inriktade på människor som söker långvariga förhållanden eller till och med äktenskap, men det finns även sajter som koncentrerar sig på att hitta kortare relationer/affärer. Numera är även de flesta sajterna nischade på olika sätt, som till exempel efter ålder, religion, etnicitet, sexuell läggning eller utbildning. Det är vår förhoppning med denna sajt att kunna guida dig en bit på vägen i den ”dejtingdjungel” som bara växer och växer från år till år. Håll tillgodo!

Information om nätdejtingsajter

 

Dejtingsajt Betyg Kostnad Prova på
Match 12345 (34 votes, average: 3,68 out of 5)
Loading...Loading...
Från 141 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (34 votes, average: 3,41 out of 5)
Loading...Loading...
Från 79 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (16 votes, average: 3,56 out of 5)
Loading...Loading...
Från 166 kr/mån Testa gratis
50 Plus 12345 (20 votes, average: 3,35 out of 5)
Loading...Loading...
Från 62 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (43 votes, average: 3,65 out of 5)
Loading...Loading...
Från 119 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (11 votes, average: 3,09 out of 5)
Loading...Loading...
Från 75 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (13 votes, average: 3,46 out of 5)
Loading...Loading...
Från 249 kr/mån Testa gratis

Match.com

Match.com grundades 1995 i USA och har funnits på den nordiska marknaden sedan 2002. Match.com finns i 25 länder och erbjuder medlemmar de bästa sätten att träffa en dejt! Varje dag är mer än 20 000 singlar aktiva på den svenska sajten, och Match.com ordnar även månatligen populära events i Sveriges största städer.

Match.com Nordic AB är en del av IAC/InterActiveCorp som är en internationell marknadsledande koncern inom onlinebranschen och omfattar mer än 150 olika varumärken och produkter. Match.com har sitt nordiska kontor i centrala Stockholm.

Läs mer om Match.com här

Parship

Dejting hos Parship är enkelt och väl genomtänkt då man först får besvara ett personlighetstest och direkt efter kan du se du vilka medlemmar som passar dig bäst. Testet är enligt företaget själva framtaget av forskare och psykologer och det baseras på över 40 års forskning inom området Dejting på nätet. Man vill att man skall träffa den rätte md hjälp av personlighets test och det är ingen dum ide att sätta de inre kvaliterna främst då tanken är att det skall kunna hålla hela livet.  Detta är en dyrare tjänst men man kommer ockdå träffa väldigtseriösa singlar som verklgen vill träffa en partner . Deras system är bra och enkelt och det finns gott om dejting funktion att ta del av.

Läs mer om Parship här!

Victoria Milan

Victoria Milan skiljer sig från de andra då denna tjänst inte bara riktar in sig på singlar utan dejtingsajten är även till för gifta och sambos som letar efter en flirt vid sidan om sitt förhållande.  Dom har vuxit väldigt fort och man har nu över 120 000 registrerade medlemmar som söker dejting på nätet. Fördelar med denna dejting sajt är att man det finns en dejting marknad även för de som lever i ett förhållande. Vi lägger inga moraliska aspekter på detta utan det är upp till var och en om man vill använda denna typ av tjänst. Priserna är ganska låga och sajten är väldigt lättnavigerad.

Läs mer om Victoria Milan här!

Shake My World Dejting
Shake My World är en ganska nystartad svensk dejtingsajt som  de utmanar de mer traditionella dejting på nätet företagen genom att tjänsten erbjuder väldigt mycket sociala aktiviteter och träffar för alla singlar som är registerade medlammar. Att bli medlem är gratis. Målgruppen är sociala singlar som är över 25 år även om alla är välkomna att dejta hos dem.  Här finns det inga matchningstester utan man fokuserar på verkligen träffar och dejting för singlarna. En stor föedel är att deras dejting är billig och effektiv att träffa intressanta människor.

Läs mer om Shake my world här!

Be2

Hos Be2 är det ett vad dom säger själva ett vetenskapligt personlighettest som ligger i grunden för att man skall kunna hitta sin partner. Det är en mycket seriös dejtingsajt där dina personliga idel och värderingar ligger som grunf för att kunna hitta en likasinnad som man passar bra ihop med. Deras sida är mycket enkel att förstår sig på och man har en massa olika funktion för att kunna nätdejta på ett bra och roligt sätt. Deras priser är lite högre men man får en kvalitativ dejting på nätet på detta ställe.

Läs mer om Be2 här!