Vi testar dejtingsajterna på nätet

Dejting på nätet

Dejting på nätet vanorna har förändrat mycket senaste åren och tidigare var det vanligt att man satte ut en kontaktannons i lokalpressen för att söka kärleken.  Men med internets intåg under 90 talet började processen med att dejtingen växte explosionartat på nätet istället. Numera söker de flesta som blivit singel efter dejting på nätet.

Information om olika dejting på nätet sajter

 

Företag Betyg Kostnad Testperiod
Match 12345 (34 röster, snitt: 3.68 av 5)
Loading ... Loading ...
Från 141 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (33 röster, snitt: 3.42 av 5)
Loading ... Loading ...
Från 79 kr/mån
Match 12345 (16 röster, snitt: 3.56 av 5)
Loading ... Loading ...
Från 166 kr/mån Testa gratis
50 Plus 12345 (18 röster, snitt: 3.39 av 5)
Loading ... Loading ...
Från 62 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (42 röster, snitt: 3.62 av 5)
Loading ... Loading ...
Från 119 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (11 röster, snitt: 3.09 av 5)
Loading ... Loading ...
Från 75 kr/mån Testa gratis
Match 12345 (13 röster, snitt: 3.46 av 5)
Loading ... Loading ...
Från 249 kr/mån Testa gratis

Det finns många olika företag som erbjuder dejting på nätet och det har vuxit fram special dejtingsajter för olika målgrupper. Vi kommer dock att presentera ett antal olika dejtningsajter som vi ssjälva gillar och tycker har en bra produkt för att man skall kunna hitta kärleken på ett smidigt sätt. Dejting på nätet är här för att stanna.

 

Match Dejting

Match.com är den största dejtingsajten på nätet i Sverige med över 400 000 registrerade singlar.  Man säger själva att över 50 personer dagligen träffdar sin partner via deras nätverk.  Sajten är lättöverskådlig och med tanke på att dejtingsajten är internationell kan man även träffa miljontals människor från hela världen.  Denna dejting sajt bildades redan 1995 och det ligger en klar majoritet mellan 25-45 år som söker kärleken här. Man har ett bra interface med många olika funktioner och deras priser är bra. Nackdelen som vi har hittat är att man ej kan göra ett matchningstest för att hitta likartatade singlar.

Läs mer om Match här

dejting på nätet
1 månad kostar 299 kr men man tjänar på att teckna sig för sex månader då man får en månadskostnad på 141 kr.

Parship Dejting

Dejting hos Parship är enkelt och väl genomtänkt då man först får besvara ett personlighetstest och direkt efter kan du se du vilka medlemmar som passar dig bäst. Testet är enligt företaget själva framtaget av forskare och psykologer och det baseras på över 40 års forskning inom området Dejting på nätet. Man vill att man skall träffa den rätte md hjälp av personlighets test och det är ingen dum ide att sätta de inre kvaliterna främst då tanken är att det skall kunna hålla hela livet.  Detta är en dyrare tjänst men man kommer ockdå träffa väldigtseriösa singlar som verklgen vill träffa en partner . Deras system är bra och enkelt och det finns gott om dejting funktion att ta del av.

Läs mer om Parship här!

dejting på nätet
Priser: Månadskostnaden för dejting hos Parship sträcker sig från 499 kr till 249 kr/ mån beroende på vilket abonnemang man köper.

Victoria Milan Dejting

Victoria Milan skiljer sig från de andra då denna tjänst inte bara riktar in sig på singlar utan dejtingsajten är även till för gifta och sambos som letar efter en flirt vid sidan om sitt förhållande.  Dom har vuxit väldigt fort och man har nu över 120 000 registrerade medlemmar som söker dejting på nätet. Fördelar med denna dejting sajt är att man det finns en dejting marknad även för de som lever i ett förhållande. Vi lägger inga moraliska aspekter på detta utan det är upp till var och en om man vill använda denna typ av tjänst. Priserna är ganska låga och sajten är väldigt lättnavigerad.

Läs mer om Victoria Milan dejting här!

dejting på nätet
Priser: En månad kostar 279 kr men väljer man att teckna sig för 6 eller 12 månader kommer att kostnaden att minska dramatiskt. 12 månader kostar 119 kr/mån.

Shake My World Dejting
Shake My World är en ganska nystartad svensk dejtingsajt som  de utmanar de mer traditionella dejting på nätet företagen genom att tjänsten erbjuder väldigt mycket sociala aktiviteter och träffar för alla singlar som är registerade medlammar. Att bli medlem är gratis. Målgruppen är sociala singlar som är över 25 år även om alla är välkomna att dejta hos dem.  Här finns det inga matchningstester utan man fokuserar på verkligen träffar och dejting för singlarna. En stor föedel är att deras dejting är billig och effektiv att träffa intressanta människor.

Läs mer om Shake my world här!

dejting på nätet
Priser: En månad kostar 279 kr men väljer man 12 månader kommer man ner till 75 kr/mån vilket gör Shake my world till en av de billigaste aktörerna på dejting markanden.

 

Be2 dejting

Hos Be2 är det ett vad dom säger själva ett vetenskapligt personlighettest som ligger i grunden för att man skall kunna hitta sin partner. Det är en mycket seriös dejtingsajt där dina personliga idel och värderingar ligger som grunf för att kunna hitta en likasinnad som man passar bra ihop med. Deras sida är mycket enkel att förstår sig på och man har en massa olika funktion för att kunna nätdejta på ett bra och roligt sätt. Deras priser är lite högre men man får en kvalitativ dejting på nätet på detta ställe.

Läs mer om Be2 dejting här!

dejting på nätet
Priser: En månads dejting kostar 499 kr/mån men väljer man att teckna ett längre avtal kan man kommer ner till 249 kr/mån.

dejting

 

Dejting tips till som ger dig ut på nätet

Ett skönhetstips som kan förändra det yttre med enkla medel är att bleka tänderna hemma. Tänk på att den absolut viktigaste punkten är hur du framställer dig själv via din profil. Se till att vara ärlig och detaljerad i din beskrivning om dig själv. Lägg upp flera bilder på din dejting profil då profiler med bilder har mycket lättare att få kontakt än de som ej lägger upp bilder. En annan viktig sak är att man måste våga ta kontakt. Man kan inte bara sitta och vänta på att någon kontaktar dig utan navigera dig bland singlarna och skriv en rad eller två till de mäniskorna som fångat ditt intresse. Följer man dessa enkla dejting regler kan man få en lyckad och givande period och tänk på att dejting på nätet är roligt och intressant och du skall inte jaga desperat utan ha lite is i magen så dyker drömpartnern upp till slut. Dejting på nätet