be2

be2

Om be2

be2 är en av de världsledande matchmakingsajterna. Vårt mål är att föra samman personer som skulle passa ihop i ett långvarigt förhållande. Den första be2 sajten lanserades 2004 och därefter har be2 vuxit otroligt snabbt. Just nu använder sig mer än 33 miljoner medlemmar i över 30 länder och 6 kontinenter av vår tjänst. Och vi fortsätter att växa: varje dag får be2 cirka 20 000 nya medlemmar och våra 225 anställa från 41 olika länder ser till att matcha just de medlemmar som passar ihop med varandra.

Vår filosofi

I jämförelse med dejtingsajter som är mer inriktade på flirt och underhållning, är be2 utformat för dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. be2 baserar på en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier för att kunna fastställa om två personer passar ihop. På så sätt kan vi matcha just de medlemmar som är kompatibla. Som medlem på be2 är du självklart anonym så länge du själv vill. Du bestämmer vem som ska kunna lära känna dig privat när du vill.

Därför fungerar be2

1. Partnerförslag istället för partnersökning:

be2:s verksamhet baseras på personlighetstestet. Utifrån ditt testresultat sammanställer vi din personliga profil samt en beskrivning av din ideala partner. Därefter presenterar vi be2-medlemmar som passar just din personlighet.

2. Testresultat och partnerförslag utan kostnad:
Utan kostnad får du: en utvärdering av ditt testresultat, en beskrivning av din ideala partner och noga utvalda partnerförslag. Du kan dessutom skicka anonyma meddelanden till de be2-medlemmar som väcker ditt intresse – helt utan kostnad.

3. Vetenskaplig kompetens:

Med hjälp av relevanta resultat inom personlighets- och relationsforskningen har be2 utvecklat ett personlighetstest som undersöker de variabler som är viktiga i ett förhållande. I samarbete med forskningsexperter har be2 sammanställt ett frågeformulär som tar lite tid i anspråk.

4. Kontaktgaranti:

Vi garanterar att alla premiummedlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar under din tid som premiummedlem, förlängs ditt medlemskap utan kostnad.

5. Anonymitet garanteras:

Du bestämmer själv vem som ska kunna se dina foton och vem du vill kontakta. Med be2:s interna mailsystem kan du kommunicera med andra medlemmar utan att ange dina personuppgifter.